Zbirka medalj tokrat največja


V soboto, 29. 3., je bil v Ljubljani že 8. Li-Ning turnir v badmintonu. Ta rekreativni turnir poteka skozi celo sezono, enkrat mesečno, v Športnem centru Dolgi most. Tudi to soboto smo bili tam mi, člani društva ŠD Partizan Mengeš.

Nekajkrat smo se tega turnirja že udeležili in tudi tokrat smo domov prinesli kar lep nabor medalj. Pa poglejmo. 1. mesto je osvojil tudi Igor Tomazin in sicer v kategoriji moški posamezno. V tej isti kategoriji je 3. mesto zasedel Jure Šinkovec. 1. mesto sta v mešanih dvojicah dosegla Nina Dodič in Uroš Bregar. V konkurenci moških dvojic sta si 3. mesto priborila Uroš Bregar in Igor Tomazin. Bronasto medaljo sta prejeli tudi Nina Dodič in Helena Šinkovec v kategoriji ženske dvojice. To pa še ni vse, še eno bronasto medaljo je osvojila Nina Dodič, v kategoriji ženske posamezno.

V tej sezoni se bomo udeležili še zadnjega turnirja Li-Ning v tej sezoni, in sicer 17. maja, ravno tako v Športnem centru Dolgi most v Ljubljani. Pridite navijat! Kmalu zatem pa sledi tudi naš tradicionalni zaključni turnir v badmintonu v moških dvojicah, ki bo letos v soboto 31.5.2104 v telovadnici OŠ Mengeš in ga organiziramo vsako leto v okviru občinskega praznika.

objavljeno 2. 4. 2014
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev