23. družinski ping pong


Ob zaključku izredno uspešne sezone smo 14. junija že 23. organizirali tradicionalni družinski PING PONG turnir. Ekipo zmeraj sestavljata otrok in eden od staršev. Tokrat je sodelovalo kar 27 ekip, ki so si nadele tudi zelo zanimiva imena (burek, lačni zmage, kva dugaja, lepotica in zver, smejkoti itd.).

slika

Sistem tekmovanja: Z žrebom določimo skupine za predtekmovanje. Prvo in drugo uvrščena ekipa se uvrsti v finalni del tekmovanja, tretje in četrto uvrščeni pa v tolažilno skupino. Najprej se srečata igralca, nato starša, če je rezultat neodločen, o zmagovalcu dvoboja odloča igra dvojic. Po zanimivih in napetih dvobojih so ekipe dosegle naslednje uvrstitve.


Rezultati: 1.mesto: LEPOTICA IN ZVER ( Katarina in oče Tomaž Stražar) 2.mesto: T & T ( Tilen in oče Femi Šalja)
3.–4.mesto: A JE TO ( Nejc in oče Janez Erjavec)
     TOPKO (Peter in oče Pero Topič)
5.–8.mesto: BUREK (Nika in oče Leon Kobetič )
     RUTAR ( Bor in oče Janez Rutar)
     TOFANT (Ana in oče Samo Tofant)
     JOKIČ 1 ( Dejan in oče Dragan Jokič)
Od 9. – 16. mesta se uvrstile ekipe: LAČNI ZMAGE, AGAPITO, MM, NAMIŠLJENA ZMAGOVALCA, OD SETVE DO ŽETVE, GOLTNIK, HRIBAR, JOGIČ 2.


Po zaključenem tekmovanju so najboljše štiri ekipe prejele pokale, vsi udeleženci pa praktične nagrade.
Nato smo najprej podelili ekipi kadetinj, ki so osvojile naslov državnih ekipnih prvakinj (Ana Tofant, Katarina Stražar, Nika, Tara in Vita Kobetič) občinska priznanja, ki jih je po pooblastilu župana podelil častni občan Jože Mlakar.
Sledila je še razglasitev najuspešnejših, ki so tekmovali za društvene lestvice, vsi so prejeli priznanja, najboljši pa medalje, najuspešnejši Aljaž Frelih pa je prejel prehodni pokal!


Prijetno presenečenje je za vse pripravila mama Petra Agapito, ki je spekla kar tri torte, ena je bila namenjena trenerjem in igralcem, druga vodstvu in tretja staršem, saj vsi skupaj prispevajo k uspešnemu delu namiznoteniške sekcije. Seveda so nam okusne tortice posladkale zaključek zelo uspešne sezone. Druženje se je nadaljevalo ob dobrotah z žara, za dobro voljo pa sta skrbela Jan in oče Matej Šobar z igranjem na »frajtonarico«!

objavljeno 14. 8. 2014
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev