Katarina in Aljaž zmagovalca 1. TOP8


V soboto, 6. decembra, je bil v športni dvorani tržiških olimpijcev 1. TOP – 8 za kadete in kadetinje v letošnji sezoni. Na turnirju sodeluje 24 najbolje uvrščenih tekmovalcev na namiznoteniških lestvicah. Razdeljeni so v tri skupine po 8 tekmovalcev, kjer igrajo vsak z vsakim. Pri fantih uspešno nadaljuje Aljaž Frelih, ki je po zmagah na 1. in 2. OT osvojil na TOP še tretji naslov najboljšega v sezoni 2014. Turnir je osvojil v slogu brez poraza, pri tem pa izgubil le dva seta. Imeniten uspeh sta dopolnila Bor Rutar, osvojil je 3. mesto, in Tim Pavli, bil je 4. Ekipni uspeh sta dopolnila še Tilen Šalja, ki je osvojil 5. mesto v drugi skupini, Matej Prezelj pa v tretji skupini prav tako 5. mesto.

slika

Trenutna krona najboljše kadetinje pripada Katarini Stražar, ki je v Tržiču osvojila že drugi naslov najboljše v Sloveniji. Gladko je premagala vse tekmovalke, le dva dvoboja sta se končala z rezultatom 3 : 2. Zmage v 2. skupini se je veselila Nika Kobetič in se s to zmago prebila v 1. skupino. Mlada Tara Kobetič pa je v 2. skupini osvojila 4. mesto.

Odlični rezultati so plod dobrega dela trenerja Davida Orešnika, ki mu pri delu pomagata Žiga Zupan in Tomaž Prezelj.

Z dobrimi obeti pričakujemo tudi kvalifikacije za ekipno prvenstvo za kadete in kadetinje, ki bo 11. januarja 2015 v telovadnici Osnovne šole Mengeš.

objavljeno 27. 12. 2014
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev