Tara druga na 2.ot za ml. kadete


18. januarja je bil v Murski Soboti 2. OT R Slovenije za mlajše kadete in za mlajše članice do 21. leta.
Na turnirju so v kategoriji mlajših kadetinj nastopile Tara, Vita in Gaja Kobetič, pri mlajših kadetih pa Janez Popelar in Aljaž Goltnik.

slika

Tara Kobetič je morala priznati premoč v finalnem dvoboju Izolanki Lei Paulin, osvojila je imenitno drugo mesto. Uspešna je bila tudi Vita, ki se je uvrstila na 5. ???mesto, Gaja pa je v tolažilni skupini ( mali finale) osvojila 3. – 4. mesto.
Janez Popelar se je uvrstil med šestnajst najboljših, Aljaž Golnik pa na 5. – 8. mesto v tolažilni skupini.

Istočasno pa je potekal tudi 2. OT R Slovenije za članice in člane do 21 let. Na turnirju sta nastopili kadetinja Katarina Stražar in mladinka Ana Tofant.

Obe Mengšanki sta bili uspešni. Katarina je že v skupinskem delu tekmovanja pripravila prijetno presenečenje, ko je premagala 2. nosilko Niko Veronik z Raven in v skupini osvojila 1.mesto.
Enako uspešna je bila tudi Ana Tofant, ki je v skupinskem delu tekmovanja premagala vse svoje tekmice. V finalnem delu tekmovanja pa se je žreb poigral z Mengšankama, ki sta se med sabo pomerili za uvrstite v polfinale. Uspešnejša je bila Ana, ki je zmagala z rezultatom 4 : 2 in na koncu osvojila 3. – 4. mesto.


Čestitamo!

objavljeno 27. 1. 2015
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev