Aleksandra,Katarina in Ana na stopničkah


V nedeljo, 25. oktobra je bil v Cerknici 2. odprti turnir za mladinke in mladince posamezno v namiznem tenisu. Na turnirju je nastopilo 44 najboljših mladink in 6o mladincev iz 21. namiznoteniških klubov.

Mengeš je zastopalo 5 tekmovalcev in 6. tekmovalk. Tokrat so Mengšanke dosegle imeniten uspeh, saj so se kar tri uvrstile na stopničke.

Najprej so se pomerili v skupini s po štirimi igralce, kjer so igrali vsak z vsakim. Najboljša dva sta se uvrstila v finalni del tekmovanja, kjer so igrali na izpadanje do konca.
Dekleta so bila najuspešnejša od vseh dosedanjih tekmovanj v mladinski konkurenci. Aleksandra je v polfinalu premagala Katarino Sterci iz Izole, v drugem polfinalu pa sta se pomerili Katarina Stražar in Ana Tofant. V napetem dvoboju je bila uspešnejša Katarina, ki je zmagala z rezultatom 3 : 2. V finalu je Aleksandra prav tako z rezultatom 3 : 2 premagala mlajšo sotekmovalko Katarino.Rezultati fantov:
Pri fantih je najboljši rezultat dosegel Nejc Erjavec, 5. – 8. mesto, Tim Pavli pa se je uvrstil na 9. – 16. mesto.Rezultati deklet:
Aleksandra Vovk 1. mesto, Katarina Stražar 2. mesto, Ana Tofant 3. mesto. Iskrene čestitke tekmovalcem, še posebej pa tekmovalkam in trenerju Davidu Orešniku.

objavljeno 3. 11. 2015
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev